Itt van az ősz, itt van újra...

De semmi ok a mélabúra, hiszen az őszi színkavalkád megannyi divatos kombinációjával varázsoljuk el körmeidet!

Szépség ajándékba

Kitűnő választás, mert
 • Hosszú ideig felhasználható
 • Tetszőleges összeg adható
 • Többen is felhasználhatják
 • Több részletben is beváltható

SlyNails a mobilodon

Foglalj időpontot egy kattintással!
 • Időpont foglalás
 • Lemondás
 • Értesítések
 • LastMinute időpontok

Két hetente új köröm

A változatosság megszállottjainak!
 • Alig várod, hogy eljöjjön a következő időpontod?
 • Az utolsó héten rejtegeted a kezed a lenövés miatt?
 • Válaszd a gél-lakkot
 • Felejtsd el a lenőtt körmöt!

Gyönyörű körmök 4+ hétig

Ha nincs időd mindig körmöshöz járni
 • A műköröm akár 4-6 hétig is szép marad
 • Ellenáll az erősebb igénybevételnek is
 • Számos formavariációban kérheted
 • Védelmet nyújt saját körmeidnek

SlyNails Körömstúdió vendégtér
SlyNails Körömstúdió kupák
SlyNails Körömstúdió oklevelek
SlyNails Körömstúdió recepció, cégkártyák

Üdvözlünk
A körömstúdióban!

A SlyNails Körömstúdió Budapest legnagyobb műkörmös szalonjaként, szigorú szabályok alapján garantálja Neked a legmagasabb színvonalat. Műkörmöseink munkáját szakmai vezető felügyeli, aki a világ vezető műkörmös márkája, a Crystal Nails egyik legkeresettebb oktatója és termékfejlesztési tanácsdója.

Állandó körmöseink három kategóriában (Junior, Senior, TOP) dolgoznak, melyekbe a nálunk eltöltött idő, illetve a sikeresen letett vizsgák alapján kerülhetnek be. Minden műkörmösünk és pedikűrösünk egységes, a kategóriájának megfelelő áron nyújtja szolgáltatásainkat.

Magyarországon egyedüliként a SlyNails Körömstúdióban lehetőséget kapnak a frissen végzett, tehetséges műkörmös szakemberek is, akik a SlyNails Gyakornok programunk keretében mélyíthetik el a műkörmös alapképzésen szerzett tudásukat, és szerzehetnek gyakorlatot a valódi szalonmunka területén. Gyakornokaink állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várnak Téged szeretettel a SlyNails Körömstúdióban.

LastMinute időpontok

Frissítve: 2017-11-18 05:28:18

CrystaLac

12:30

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 3900 Ft

CrystaLac Express

12:30

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 3200 Ft

CrystaLac SuperRapid

12:30

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 1900 Ft

CrystaLac SuperRapid

13:00

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 1900 Ft

CrystaLac

17:30

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 3900 Ft

CrystaLac Express

17:30

Simon Réka
szolgáltatás szint: Junior

szolgáltatás ára: 3200 Ft

Szolgáltatásaink

Műköröm


Akár porcelán akár zselé műkörmöket szeretnél, nálunk a helyed! Saját körmöd hosszától egészen az extrém hosszú körmökig, a legkülönfélébb színben, formában és díszítésekkel kérheted tőlünk álmaid műkörmét. Gyere és válassz több száz színes és díszítő anyagunk közül!

CrystaLac


Ha nem szeretnél hosszabb körmöket a sajátodnál, akkor a gél-lakk a legjobb választás számodra! Széles palettáról választhatsz a zsebpénzbarát szupergyorstól egészen az akár 3 hétig tartós prémium gél-lakkig. Az összes, műkörmönél ismert díszítést kérheted, lehet francia, ombre vagy akár babyboomer körmöd is.

Manikűr


A jó megjelenés az ápolt kéznél kezdődik. A manikűr a férfiak számára ma már olyan természetes, mint a fodrász. A rendszeres kezelés szép körömformát, egészséges körömágyat és nem utolsósorban maximális kényelmet nyújt. Körmeidet kérheted fényesre polírozva, de akár matt hatással is.

Pedikűr


Hölgyeknek és uraknak egyaránt fontos a szép és ápolt láb. A rendszeres pedikűr puha lábat és szép körmöket biztosít. A letört lábköröm pótlása mellett a hölgyek lábát akár gél-lakk vagy műköröm is díszítheti, ráadásul teljes összhangban a kezeikre készülő remekművekkel!

0

egyedi díszítést festettünk eddig

0

szett műkörmöt készítettünk már

0

facebook követőnk van

Legutóbbi cikkek

BUDAPEST - CRYSTALAC MÁNIA I.: CRYSTALAC GÉLLAKKOZÁS MINDEN MENNYISÉGBEN – DÍSZÍTÉSI TIPPEK ÉS PRAKTIKÁK SZILVI SZALONJÁBÓL Oktató: Balázsi Szilvia Szilvi szalonjában nagyon népszerű a CrystaLac géllakkozás; a gyorsan elkészíthető, sokféleképpen és könnyedén díszíthető, hétköznapokon ...

Tovább

BUDAPEST - CRYSTALAC MÁNIA II: CRYSTALAC GÉLLAKKOZÁS – MÉG TÖBB TRENDI DÍSZÍTÉS ÉS PRAKTIKA SZILVI SZALONJÁBÓL Oktató: Balázsi Szilvia Aki részt vett Szilvi CrystaLac mánia tanfolyamán, az tudja, mi a titka a szép és tartós géllakkozásnak. Hogy vendégeid mindig újabb és újabb géllakk ...

Tovább

BUDAPEST - VILLÁMGYORS SZALONMINTÁK ROYAL GEL-EKKEL – ZSELÉS DÍSZÍTŐ TANFOLYAM SZILVIVEL ALAPSZINTEN Oktató: Balázsi Szilvia Ezt a tanfolyamot Szilvi kifejezetten azoknak állította össze, akik most ismerkednének meg a zselés festéssel, a zselés díszítésekkel. Manapság nagyon ...

Tovább