Tímea Varga


Timi körmös pályafutása akkor kezdődött amikor külföldre költözött. Előtte évekig viselt műkörmöt vagy gél-lakkot, viszont Svédországban erre eleinte nem lett volna lehetősége, így megvált gyönyörű körmeitől. Mikor már elkezdte az új életét odakint, egy hirtelen jött ötlete támadt! Mi lenne ha megtanulna gél-lakkozni? Egyik legjobb barátnője szintén szakmabeli, gondolta majd az ő segítségével elsajátíthatja a gél-lakkozás alapjait, be is vásárolt minden szükséges eszközt, anyagot. Annyira lekötötte ez a tevékenység, hogy heteket töltött azzal, hogy megszerezzen minden tudást. Küldte az otthon készült munkáit a barátnőjének, hogy mondja el véleményét, adjon tanácsot mit csináljon másképp. Az ő bátorítására eldöntötte, elvégzi az OKJ-s szakmát és ezzel fog foglalkozni külföldön is. Mindig volt benne egy érzés, akárhányszor munkát vállalt, hogy nem a helyes úton jár, neki mást kell csinálnia, de soha nem gondolta volna, hogy körmösként fogja megtalálni azt amiben kiteljesedhet.

2016-ban sikeres vizsgát tett a Crystal Nails Körmösakadémián, azóta az útja a SlyNails-be vezetett, ahol nagyon rövid idő alatt rengeteget tanult a kolléganőktől.

2018 szeptembere óta csapatunk tagja, és azóta büszke Senior Kategória tulajdonos. A szakma számára mindent jelent, megváltozott az élete általa, imádja, hogy ebben a szakmában sose unatkozik az ember, folyamatosan tud újat tanulni. Rengeteg alázat és türelem kell ehhez a gyönyörű szakmához, jó pár továbbképzésen és szakmai rendezvényen vett részt Timi. Vendégköre hamar kialakult, hiszen figyelmes, maximálisan próbál a vendégek kedvében járni. Szeretné ha minden leendő és jövőbeni vendég elégedett lenne az általa készített munkákkal, ezért igyekszik a jövőben is mindig frissíteni tudását.