Tamara Egervári


Tamara 2012-ben szerezte meg a kézápoló, műkörömépítő végzettséget a Crystal Nails Körmösakadémián, Egerben.

Gyerekkorában hamar kiderült, hogy jó a kézügyessége, rajzversenyeken is részt vett. Ennek ellenére a sportot választotta, de ott tiltott volt a műköröm vagy a gél-lakk. Amikor volt egy kis szabadság sportolás közben, az első útja a műkörmöshöz vezetett. Egy sérülés-lábadozó időszakban végezte el a tanfolyamot és úgy alakult, hogy pár évig alkalmazottként dolgozott a szakmában, ahol beleszeretett teljes mértékben a körmözésbe és végül elkezdett vállalkozni.

Az évek során több képzésen is részt vett, legyen az építő vagy díszítő oktatás vagy akár a Körmösdiploma. Az elmúlt egy évben úgy alakult, hogy kétlaki életet élt, végül 2019-ben Budapest mellett tette le a voksát és felvételt nyert szalonunkba.

Egyik ismerőse hívta fel a figyelmét a Slynails Partner Programra, ami számára egy újrakezdést jelentett. Célja, hogy minden nap tanuljon és érezhesse, hogy egyre jobb és jobb, mert minden vendégnél örömmel tölti el a vendégek hálája és mosolya. Nem versenyezett még, de bármi megtörténhet, hiszen a fejlődésé a jövő!