Szilvia Balázsi


Szilvi 2010 novemberében végezte el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését.

 

Ahogy sikeresen vizsgázott el is kezdett szalonban dolgozni, sőt olyannyira lelkes volt, hogy már azelőtt megállapodott új munkahelyével, mielőtt még hivatalos szakmabelivé vált.

 

Hogy miért lett körmös? Mert a körmöse azt javasolta. Szilvi tudta, hogy két erőssége van, a kommunikáció és a kézügyessége. Egészen kiskorától rajzolt és festett, már csak át kellett ültetni a tudást pici méretbe. Miután levizsgázott kíváncsiságát a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapította és csillapítja a mai napig. Közel 100 oklevelet sikerült szereznie, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismeri ki magát a különböző technikák között. Meglátszott a lelkesedésének eredménye, a vendégköre nagyon hamar kialakult, első szakmában eltöltött évében felkérték online cikkre illetve, hogy a TV2 reggeli műsorában szerepeljen.

 

Szilvi úttörője volt a gél-lakk meghonosításának, elkezdte kidolgozni az anyagcsoport díszítési lehetőségeit, így, hogy másoknak segíthessen szakmai fórumot indított. Ekkor figyelt fel rá a Crystal Nails csapata és felkérték új munkatársként, mint termékfejlesztési tanácsadó.

 

2012-ben elkezdett versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal egyre feljebb jutott. 2014-ben nyerte meg az első magyar versenyét, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kapta azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhasson oktatóként.

 

Még ebben az évben sikeresen elvégezte a szakoktatói tanfolyamot, mindeközben számtalan alkalommal kérték fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre. 2015-ben megnyitották férjével a saját Körmös Szalonjukat, a SlyNails Körömstúdiót ahol több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel dolgozik együtt.

 

Magyar Bajnoki címet szerzett 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérnie. 2014 óta számos oktatást tartott az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezei alatt. 2019-ben azon dolgoznak, hogy saját oktató központot hozzanak létre, ahol saját szervezésben tarthatnak csoportos és magánoktatásokat és elindítsák a SlyNails Franchiset.