Melinda Veréb


Melcsi a szalon rangidős műkörmöse, 2016-tól a szalonunk oszlopos tagja, tudásával és rutinjával segíti a kolléganők fejlődését. Nem létezik olyan díszítés amiről ő ne hallott volna, vagy ne nézett volna arról egy videót. Ő a gél-lakk színkódok tudástára, mindent kívülről tud és ezt a többiek előszeretettel igénybe is veszik.

Melcsi egészen gyerekkora óta rajongott a művészetekért, de igazán 15 évesen kezdte mélyebben érdekelni a festészet. Csodálkozva tekintett azokra a pici díszítésekre, amiket egy köröm felületére lehet elkészíteni. Ajándékul kapott egy porcelán műkörömépítő készletet, amivel virágokat kezdett el készíteni és beleszeretett a szakmába.

2011-ben elvégezte az OKJ iskolát, ahol hivatalosan is kézápoló, műkörömépítő szakemberré vált. Azóta is aktívan dolgozik, az évek során szupergyors tempót tudott kialakítani. Porcelánnal, zselével, gél-lakkal is szívesen dolgozik, de nagy kedvence a díszítés. Ahogy gyerekkorában, most is ebben tud igazán elmélyedni és kibontakozni.

Mielőtt csatlakozott volna a SlyNails csapatba, még kipróbálta magát a versenyzésben is, és nagy örömünkre II. helyezést ért el gél-lakk kategóriában. Melcsi nagyon népszerű a vendégek körében, hiszen nincs olyan, amit ő ne tudna megalkotni egy körömre. Top Kategóriás körmösként a legnagyobb tudással rendelkezik és a SlyNails gyakornokait is ő oktatja.

Céljai között szerepel, hogy elvégezze a szakoktatói tanfolyamot és újra belekezdjen a versenyzésbe.