Krisztina Bosits


Kriszti még tinédzser korában nővére modellje volt a műkörmös Okj vizsgáján és ott, akkor kezdődött minden.

Ámulattal figyelte a munkáját, nem hagyta nyugodni a gondolat és évekkel később ismételten felfigyelt erre a szakmára. Kíváncsiságból elvégzett egy 4 hetes képzést és teljesen beleszeretett a körmök készítésébe. Ezt követte az OKJ képesítés, amit 2017 januárjában szerzett meg. A körmök szépítése a hobbijává vált és egy rövid idő után már ő készítette mindenki körmét az ismeretségi körében.

Mindezek után, 2017-ben felvételt nyert a SlyNails gyakornok programjába, ahol élménydús 2 hónapot töltött el, ahol rengeteget fejlődött. Az OKJ óta eltelt idő alatt több díszítő és technikai képzésen is részt vett. Kedvenc technikája a gél-lakk lett, mivel rövid idő alatt is csodát lehet tenni a vendégek kezével.

Több munkahelye is volt, de valahogy mégsem találta meg a számításait bennük, ekkor döntött úgy, hogy ismételten elsősorban a SlyNails partner programjában próbál szerencsét. 2019 júniusában sikerült, bekerült a csapatba. Imád bejárni dolgozni és azt, hogy sosem megy úgy haza, hogy aznap ne tanult volna valamit. A célja az, hogy minden nap jobb legyen, mint az előző nap volt.