Kisokos - avagy magyarázat az árlistánkhoz

Minden szolgáltatásunkról részletes leírást találsz, legyen az műköröm, gél-lakk, manikűr, pedikűr vagy díszítés. Ezeken felül olyan szolgáltatásunkról is olvashatsz, mint pl. a műköröm eltávolítás, fényzselé újrakenése vagy köröm pótlás, esetleg lábköröm korrekció.

Épített zselé vagy porcelán

Az építés szó a mesterséges meghosszabbítást jelenti.
A hosszabbítás nálunk sablonos technikával készül, amit minden körömformához meg tudunk vágni. A legmodernebb eljárás, amivel akár a tövig rágott körmökre is tudunk műkörmöket készíteni. Tehát az egész köröm zseléből vagy porcelánból készül el, ami komfortosabb érzetű, mint ha tip (műanyag alátét) kerülne felhelyezésre.
Zselés műköröm

Mi a zselé és porcelán közötti különbség? Sokan kérdezitek, hogy melyik a jobb, tartósabb. Régen zselés anyagok nem léteztek, mindent porcelánnal és körömlakkal kellett kivitelezni. A porcelán kidolgozása nem egyszerű, sok gyakorlást igényel. Ezért megalkották a zselés anyagokat, aminek az alapösszetevői ugyanazok. Tehát a munkafolyamatok változtak vele, ami a körmös szakembereknek egy könnyebbséget jelentett. Azt, hogy ki, melyik anyagot választja az szinte mindegy.

Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka

Porcelán műköröm

Mindkettő tartósan, hetekig szép marad a körmökön. Megfigyelhető azonban, hogy valakinek az egyik, valakinek a másik tartósabb. Sajnos ez csak tesztelés után derül ki. Alapvető különbség azonban, hogy a zselé rugalmasabb anyag, kötéséhez UV lámpa szükséges. Kötése során hőképződés tapasztalható, ami esetleg kellemetlen érzéssel járhat. A porcelán keményebb, ridegebb anyag, erősebben tapad a saját körömhöz, használatához szagos liquid szükséges. Jellegzetes, egyedi szagát sokan nem kedvelik.

Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka

Extrém formák

(stiletto, pipe, gótikus mandula, orosz mandula, hosszú kocka, hosszú mandula, marilyn...stb.)
Az extrém formák jelentése általánosságban: extra hossz és extra forma. Elkészítéséhez több idő és több anyag szükséges.
Stiletto

Stiletto körömnek azt nevezzük, ami a Crystal Nails pillangó sablon legvégéig kiér és kicsit szűkítve, egy kecses formájú hegyes körömben végződik. ( A stiletto körmöt legtöbben összekeverik a hegyes körmökkel. Hegyes körmöt, rövidebb hosszban kivitelezve, egy normál műkörömépítésnek számítunk.)

Elkészítési ideje: 3,5 - 4 óra.

Javasolt anyag hozzá: porcelán, de zselével is elkészíthető

Pipe, Gótikus mandula, Orosz mandula, Marilyn

Ezt a három körömformát azért soroljuk egy helyre, mert ezek felsablonozása és kiformálása a legnehezebb. Hosszuk lehet rövidebb és hosszabb is. A Marilyn körömformát gyakran összekeverik a szűkített kocka formával. Technikája bonyolultabb, kiformálásához egyéb szabályokat is be kell tartani.

Elkészítési ideje: 4,5 óra

Hossza: változó

Hosszú kocka, hosszú mandula

Ez a két körömforma a normál körömépítéshez tartozik, de hosszúsága miatt az elkészítési idő és a felhasznált anyagmennyiség nagyon megnő. Ezért az extrém formákhoz soroljuk a szalonunkban.

Elkészítési ideje: 3- 3,5 óra

Hossza: A Crystal Nails sablon 4. egységén túlnyúló

Műköröm töltés, saját köröm erősítése

A megépített műkörmöt kb. 4 hetente tölteni kell.
A töltés során a teljes felső (színes) réteget eltávolítjuk és új felületet hozunk létre. Ezáltal lehet egy francia műköröm egyszínű, vagy akár fordítva, egyszínű körömből franciát varázsolhatunk a töltés során.
Műköröm töltés

A töltési idő függ a saját köröm növekedésétől. Ez akár hetekkel eltérhet! Az elkészített köröm töltése nagyon fontos. A lenőtt köröm statikája elveszíti a stabilitását, vagyis törhet, levegősödhet vagy akár le is billenhet a saját körömlemezről. Ez károsodást okozhat a saját körömben. Ezért ha nem tudjuk körmeinket töltetni, akkor el kell távolíttatni azt szakember segítségével.

A töltés az előző elfáradt anyag szinte teljes eltávolításával történik. Mindössze egy vékony alapréteg marad a körmökön, ami által nem vékonyodik el a saját körömlemez. Ezután épül rá az új műköröm, a kívánt minta szerint.

Elkészítési ideje: kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)

Saját köröm megerősítése

Ez az elnevezés a körmös szakmában valójában nem létezik. Mi mégis kiírtuk, hogy laikusként tudjuk hova sorolni ezt a szolgáltatást is.

A saját köröm erősítése tulajdonképpen az a műköröm amikor már teljes hosszban alánőtt a saját körmünk a műköröm alá vagy a saját meglévő körömhosszunkra kérünk műkörmöt.

Elkészítési ideje: {kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)

Gél-lakk

A Crystal Nails gél-lakk márkája, mely három típusban és több száz színben érhető el.
A zselé és körömlakk házasításából született alapanyag, mellyel szinte körömlakk vékonyságú, de közel műköröm tartósságú körmök készíthetők a saját körömlemez hosszában.
Gél-lakk Deluxe

A Gél-lakk Deluxe gél-lakkot speciális megerősítő réteggel készítjük, mellyel akár 3-4 hétig is tartós marad a körmödön. Ez a legjobb választás kissé hosszabb vagy vékonyabb körmökre. Az elkészítési időbe beleszámoltuk a normál díszítés idejét, tehát ha még nem döntötted el, hogy egyszerűbb vagy díszesebb körmöt szeretnél a Gél-lakk Delux-szal nem fogsz csalódni. Kérhetsz francia, babyboomer, ombre hatást, vagy választhatsz a több, mint 400 színünk közül. Az ár egyaránt tartalmazza ez előző gél-lakk eltávolítását és az új gél-lakk felvitelét is.

Az ár tartalmazza az előző gél-lakk eltávolítását és az új gél-lakk felkenését is.
Elkészítési ideje: 1,5 óra

Gél-lakk Standard

A Gél-lakk Standard megegyezik a Gél-lakk Deluxe szolgáltatásunkkal, azzal a különbséggel, hogy Gél-lakk Standard esetében csak egyszínű vagy egyszerű felületű (Tiger Eye, Hypernova, MyGlow, Angora), egyszerű díszítéssel ellátott, valamint díszítés nélküli körmöt választhatsz. Több, mint 400 színből választhatsz!

Elkészítési ideje: 1 óra

Gél-lakk Super Rapid

Hagyományos one step gél-lakk, erősítő technika nélkül, 1-2 hétig tartós. Natúr, üres körmödre egyszínű gél-lakkot készítünk, díszítés nélkül. Ha hosszabb vagy gyengébb a saját körmöd, valamint ha manikűrre is szükséged van, inkább a Gél-lakk Standard szolgáltatásunkat válaszd! Közel 150 színből választhatsz!

Elkészítési ideje: 0,5 óra

Kiegészítő szolgáltatások

Műköröm vagy gél-lakk mellé
Extra díszítés

Extra díszítésnek számít pl.: arc, mesefigurák, tájkép vagy más bonyolultabb minta.

Plusz díszítés

Az alapárba két ujj díszítése tartozik, ettől több minta feláras, körmönként.

Csak pótlás és javítás

Ez a szolgáltatás arra az esetre lett kialakítva, ha csak egy pótlásra szeretnél jönni hozzánk. A letört - nem garanciális - körmöt javítani kell, de még nem indokolt a töltés.

Elkészítési ideje: 0,5 óra

Pótlás bármelyik szolgáltatás mellé

A nálunk készült körmökre garanciát adunk! Bővebben a: SlyNails Garancia menüpont alatt

Gél lakk esetében: körmönként számoljuk a műkörömmel való pótlást

Töltés esetében összesen nem haladhatja meg az építés árát. Tehát 2 vagy annál több pótlás esetében a normál építés ára számolandó.

Pótlásodat kérlek előre jelezd, mert hosszabb elkészítése idővel kell számolnunk!

Fényzselé újrakenése

Ha a napi használattól nem érzed már elég fényesnek körmeidet akkor egy ilyen szolgáltatás is létezik nálunk.

Elkészítési ideje: 0,5 óra

Manikűr

Kézápolás műköröm vagy gél-lakk nélkül
Manikűr

A manikűr folyamatai: esetleges előző körömlakk eltávolítása, saját köröm hosszának lerövidítése, annak megformázása reszelővel, a hátsó cuticula bőr feltolása és levágása, a körömre letapadt bőr eltávolítása, felület polírozása (a vendég igénye szerint). Manikűröztetni hetente, kéthetente javasolt.

Elkészítési ideje: 0,5-1 óra

Japán manikűr

A japán manikűr egy ápoló, erősítő eljárás. Méhviasz pasztát dörzsölünk a saját körömlemez felületébe és Talkum Porral fixáljuk a fényét. A paszta különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amivel a vékony körmöket lehet erősíteni. A fényesség lenő és megkopik idővel. Japán manikűröztetni 2-3 hetente érdemes Japán manikűrt, hagyományos manikűr után végezzük el, hogy tökéletes legyen az összkép.

Elkészítési ideje: 1 óra

Eltávolítás száraz manikűrrel

Az eltávolítások nálunk csak száraz manikűrrel lehetségesek. A gél lakk leoldása vagy a műköröm lereszelése után egy ú.n. száraz manikűrrel visszaállítjuk a köröm eredeti kinézetét. Manikűr nélkül nem esztétikus az eltávolított műköröm vagy gél lakk látványa, ezért a száraz manikűr is beletartozik a teljes szolgáltatásba.

Elkészítési ideje: 1 óra

Egyszínű, francia körömlakk

A körömlakkot csak manikűrrel együtt kérheted, hiszen úgy tökéletes a látvány. A körömlakk nálunk alap és fedőréteggel készül, amivel akár egy hétig is megmarad a lakkozásod. Kérjük számolj a körömlakk száradási idejével is!

Elkészítési ideje: 0,5 óra

Pedikűr

Esztétikai pedikűr Hölgyeknek és Uraknak
Esztétikai pedikűr

Esztétikai pedikűr lépései: fertőtlenítős meleg vízben áztatás, a körmök rövidítése, formázása, felületi bőrkeményedések eltávolítása, krémezés.

Pedikűröztetni havonta, másfél havonta érdemes

Elkészítési ideje: 1 óra

Pedikűr

Ez a szolgáltatás nagyobb probléma esetén szükséges. Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen elváltozás található a lábadon, akkor egy előre egyeztetett időpontban egy gyors konzultációra meglátogathatod a pedikűrösünket, aki tájékoztat, hogy melyik szolgáltatásra kell meglátogatnod őt a későbbiekben.

Gyógypedikűröztetni a probléma nagyságától függően akár pár hetente is szükséges.

Elkészítési ideje: első alkalommal minimum 1 óra, későbbiekben a probléma mértékétől függően 0,5 vagy 1,5 óra

Körömlakk vagy gél-lakk lábra (lábfürdővel)

Mindkét esetben egy fertőtlenítős lábfürdővel kezdjük szolgáltatásunkat. Ezután kerül fel körömlakkod vagy gél lakkod. Kérjük bármelyiket is szeretnéd, jelezd időpontfoglalásodnál.

A körömlakk kényelmes, akár otthon is eltávolítható. Száradási ideje miatt a szalonban csak akkor ajánljuk ha a vendég papucsban tud távozni.

A gél lakk fényesre és szárazra köt, így zárt cipős időszakban is kényelmes szolgáltatás, rugalmassága miatt kényelmesen hordható és akár vágható otthon a köröm hossza is.

Gombás körmökre tilos a gél lakkozás!

Körömlakkozás elkészítési ideje: 0,5 óra

Gél-lakk lábra elkészítési ideje: pedikűr mellé 0,5 óra, egyedüli szolgáltatásként 1 óra

Műköröm lábra (lábfürdővel)

Műkörmöt lábra nem ajánljuk azoknak akik nem tudnak rendszeresen meglátogatni minket. A műköröm keménysége miatt, ha lenő, nem fér el kényelmesen a cipőben és saját körmünk megnyomódhat, amitől véraláfutás vagy akár benőtt köröm is kialakulhat. Ha tartós és szép körmöket szeretnénk lábunkra akkor kérjünk rá gél lakkot. A géllakk rugalmas és vágható.

Gombás körmökre tilos a műköröm elkészítése!

Elkészítési ideje: 1 óra

Körömvágás

A körömvágás, mint önálló szolgáltatás azoknak született meg akiknek valamiért problémát okoz a lehajolás. Akár valamilyen betegség, baleset, vagy akár várandóság miatt. Ez esetben is fertőtlenítő meleg vizes lábfürdővel kezdjük szolgáltatásunkat.

Elkészítési ideje: 0,5 óra

Köröm korrekció (Esztétikai pedikűr vagy Pedikűr mellé)

Sérült lábköröm esetében ezt a szolgáltatásunkat is igénybe veheted. Akár csak a szandál szezonra, akár mindennapos viseletként korrigálhatjuk az elváltozást. Antifungal gombaölő zselével készítjük el korrekciódat, a műkörömépítés technikájával megegyezően, akár 1-1 körömre is.

Körömkorrekció körmönként számolandó és csak megelőző pedikűr után kérhető!

Körömkorrekciót gombás körmökre tilos elkészíteni!

Elkészítési ideje: pedikűr + 0,5 óra körmönként

Spa kezelés

Spa kezeléseink a wellness szolgáltatásaink része. Önálló szolgáltatásként is kérhető de egy megelőző pedikűr után lesz teljes az érzés. Lábradírozás után egy rövid lábmasszázst kap a vendég, amit egy ápoló maszk felhelyezésével fejezünk be. Több illatból választhatsz nálunk.

Elkészítési ideje: 0,5 óra