SlyNails Partner Program


Másodállásban szeretnél körmözni?
Asztalt bérelsz, de nincs elég vendéged?
Főállásra vágysz, de nincs vendégköröd?
Gyermekeid mellett csak kevesebbet tudsz dolgozni?

 

Legyél te is SlyNails Partner!

A SlyNails Körömstúdiókban szerződéses partnerként, saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz. Te határozod meg előre nyitvatartási időn belül, hogy milyen napokon, mettől-meddig akarsz vendégeket fogadni. Partnerré váláshoz egyéni vállalkozói regisztrációs számra, adószámra, Kéz- illetve Lábápoló OKJ-s végzettségre és sikeres felvételi vizsgára van csupán szükség. A pénzügyi elszámolás lehet heti, kétheti vagy havi rendszerességű.

Belépési feltételek

  • Kézápoló, műkörömépítő vagy Lábápoló OKJ-s végzettség
  • Saját jogú egyéni vállalkozás, érvényes adószám
  • Sikeres SlyNails Junior vizsga vagy
  • mesteroklevél esetén sikeres SlyNails Senior vizsga vagy
  • országos verseny 1. helyezés esetén (kivéve tanuló kategória) sikeres SlyNails Senior vizsga

Beosztás, munkaidő

A beosztásodat és a munkaidődet is te határozod meg. Nincs más teendőd, mint egyeztetni velünk azokat a napokat, illetve – ha nem egész napot dolgoznál – azt az időszakot, amikor dolgozni szeretnél. A foglalásokat természetesen csak szabad helyek függvényében tudjuk regisztrálni, ezért érdemes 1-2 hónappal korábban egyeztetni a munkaidőt.

Alapanyagok, eszközök

Minden, a munkavégzéshez szükséges alapanyagot, díszítőanyagot, eszközt, gépet és berendezést mi biztosítunk. A nálunk történő munkavégzéshez neked tényleg semmit nem kell beszerezned, Körömstúdióinkban minden a rendelkezésedre áll.

Időtartam

A SlyNails Partneri szerződés határozatlan idejű, az bármikor megszüntethető. A partnerség ideje alatt máshol is dolgozhatsz, akár körmösként is, egyedül a SlyNails vendégeit nem vállalhatod máshol.

Jelentkezz!

Ha úgy érzed, hogy a SlyNails Partner Programot neked találtuk ki, bővebb tájékoztatásért, illetve vizsgaidőpontért keress minket a partner@slynails.hu e-mail címen!