SlyNails Garancia

Minden hónapban több száz elégedett vendég távozik tőlünk, majd tér vissza hozzánk újra és újra. Sajnos azonban néha előfordul, hogy egy-egy elkészült köröm javításra szorul. Bármennyire aprónak is tűnik a hiba, keress meg minket nyugodtan a következő időpontod előtt is.

Egy ilyen javítás általában kevesebb, mint fél órát vesz igénybe, és körmeid mindig tökéletesek maradnak! Arra kérünk, hogy olvasd végig figyelmesen az alábbi néhány pontot, hogy ha egyszer esetleg a te körmeiddel történne baleset, mielőbb orvosolni tudjuk a problémát!

Milyen szolgáltatásokhoz jár jótállás és mennyi ideig tart?

images/what-we-do-2-470x368.jpg

Milyen esetekre terjed ki a jótállás?

Műkörmöseink és pedikűröseink mindig arra törekszenek, hogy a legjobb, legtartósabb körmöt készítsék el neked. Ennek ellenére sajnos néha előfordulhat, hogy lepattan egy köröm széle, kiesik egy Swarovski strassz a díszítésből, esetleg valamelyik alapanyagnak idővel megváltozik a színe. Ha bármi rendellenességet tapasztalsz műkörmödön vagy gél-lakkodon, fordulj hozzánk bátran!

Minden általunk készített körmöt fényképpel dokumentálunk, mely a garancia érvényesítésének elengedhetetlen feltétele. Köszönjük, hogy Te is hozzájárulsz a körmeidről való kép készítéséhez.

A garancia csak a Junior, Senior és TOP kategóriás munkatársaink által készített körmökre vonatkozik. Gyakornokaink munkáira nem tudunk garanciát vállalni.

Mi a teendőd, ha körmeidet javítani kell, esetleg valamelyik cserére szorul?

Ilyen esetben mielőbb keress meg minket a megszokott elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztetni tudjunk egy időpontot. Fontos, hogy már az időpontfoglaláskor jelezd, hogy hány körmöddel van probléma és az milyen jellegű! Ezt követően személyesen, a javítás közben megpróbáljuk kideríteni, hogy mitől következhetett be a hiba, hiszen ha az egyik alapanyagunk hibás, azt feltétlenül ki kell vonnunk a forgalomból. Ezentúl van néhány olyan környezeti hatás, amelyet nem minden típusú műköröm, vagy gél-lakk visel el. Ha például a munkádból adódóan ezeket a hatásokat nem tudod elkerülni, akkor másik alapanyagot illetve technikát ajánlunk neked, hogy körmeid sokáig szépek lehessenek! A probléma kiváltó okától függetlenül a javítás vagy csere, az első esetben mindig ingyenes.

images/what-we-do-2-470x368.jpg
images/what-we-do-2-470x368.jpg

Mire van szükség a garancia érvényesítéséhez?

Mivel minden vendégünket nyilvántartjuk a naptárunkban, ezért csak a nevedre és a telefonszámodra lesz szükségünk. Ezek alapján tudni fogjuk, hogy mikor és milyen szolgáltatást nyújtottunk neked. Ezen kívül az időpont előtti napon kézbesített SMS-sel is segíthetsz nekünk a beazonosításban. Segítség továbbá, ha a sérült körmeidről képet is küldesz, de az sem baj, ha nem tudsz, mert mi minden esetben képet készítünk róla, mielőtt eltávolítanánk.

Köszönjük, hogy elolvastad!

Reméljük, hogy a fent leírtakra soha nem lesz szükséged, de amennyiben mégis előfordulna egy hiba, ne várd meg a következő időpontodat! Keress egyből minket, és amilyen gyorsan tudjuk, kijavítjuk vagy kicseréljük a műkörmödet, gél-lakkodat! Számunkra az a legfontosabb, hogy minden vendégünk körme gyönyörű és tartós legyen. Köszönjük, hogy ennek elérésében te is segítségünkre vagy!

images/what-we-do-2-470x368.jpg