Előleg köteles szolgáltatások


Néhány szolgáltatásunk esetében előleg befizetése válhat szükségessé időpontfoglalás esetén. Az időpontfoglalás előleghez kötését egyedileg határozzuk meg, de vannak szolgáltatások, melyek esetében jellemzően előírjuk. Ezek a szolgáltatások a következők:

  • Műköröm építés XL
  • Extrém formák
  • 3 órát vagy 10.000 forintot meghaladó szolgáltatások

Előlegfizetési kötelezettséget akkor is megállapíthatunk, ha valaki először iratkozik be hozzánk, vagy korábban több alkalommal későn mondta le az időpontját, illetve arra lemondás nélkül nem jött el.

Az előleggel foglalt szolgáltatást időben lemondani vagy módosítani a lefoglalt időpontot megelőző 3. munkanap 12:00-ig lehet. Tehát pénteki időpont esetén legkésőbb kedden 12:00-ig, hétfői időpont esetén előző hét csütörtök 12:00-ig le kell mondani az időpontot. Az ezt követő lemondás vagy módosítás idő utáni lemondásnak, illetve módosításnak minősül.

Előlegfizetés

Az előleg jellemzően 5000 vagy 10.000 Ft, melyet egy úgynevezett előlegtermék megvásárlásával lehet befizetni a SlyNails SHOP-on keresztül. A fizetés történhet bankkártyával, banki átutalással, PayPal segítségével vagy akár készpénzben is a SlyNails Körömstúdióban. Az előleg befizetésének határideje az időpontfoglalást követő naptári nap. Ha nem érkezik meg határidőre az előleg, az előlegköteles időpont automatikusan törlésre kerül. Előlegterméket csak akkor vásárolj, ha erre a recepció vagy a foglalási rendszer megkér!

Visszatérítés

A befizetett előleget a következő esetekben térítjük vissza:

  • Az előleggel foglalt szolgáltatás időben lemondásra kerül
  • Az előleggel foglalt szolgáltatás időpontját a SlyNails módosítja vagy törli

Egyéb esetben a befizetett előleg visszatérítésére nincs lehetőség, az másik időpont foglalásához nem használható fel.

A készpénzben befizetett előleget készpénzben, az egyéb fizetési módokon befizetett előleget készpénzben vagy banki átutalással térítjük vissza. Lehetőség van továbbá a visszatéríthető előleget másik időpont foglalásánál felhasználni, vagy meglévő időpont ellenértékébe beszámíttatni.

 


 

További időpontfoglalási és -lemondási feltételeinkkel kapcsolatban ajánljuk figyelmedbe Általános Szerződési Feltételeinket. Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keress minket nyugodtan elérhetőségeink valamelyikén.