A SlyNails Brand

A SlyNails nem pusztán egy műkörmös szalon. A név egyet jelent a nemzetközi körömdivat követésével és a magyar körömdivat diktálásával. A SlyNails égisze alatt készült több, mint tízezer műköröm és gél-lakk, műkörmösök százainak nyújt ihletet szerte az országban. Vendégeink megtalálták nálunk a legmagasabb színvonalat, mely igényes környezetben, páratlan választékkal párosul.

A szigorú belső szabályzatnak és az egyedülálló SlyNails Garanciának köszönhetően, a SlyNails magas szolgáltatási színvonalat állított fel, melyet egyre több hazai szépségipari szolgáltató kezd átültetni saját működésébe. A vendégeink, akik megtapasztalták a SlyNails nyújtotta minőséget, már a szépségipar más területén is a legjobb szolgáltatókat keresik.

images/about-1-470x664.jpg
images/about-3-640x470.jpg

Akik a
SlyNailst alapították

BALÁZSI SZILVIA
Crystal Nails oktató, termékfejlesztő

SIKLAKY DÁVID
Informatikus, vállalkozó

images/about-2-570x470.jpg

Balázsi Szilvia

A szalon egyik alapítója Balázsi Szilvia manikűrös, műkörmös, szakoktató, Crystal Nails termékfejlesztő, BUDAPEST OPEN EUROPE CUP 2015 gél-lakk magyar bajnok. Szilvi 2011-ben kezdett dolgozni a szakmájában, amiben hihetetlen sebességgel fejlődött és alakult ki a vendégköre. Többek közt együttműködik az Elite Cosmetix Kft. által forgalmazott Crystal Nails-szel.

Másfél év után új vendéget egyáltalán nem tudott fogadni, viszont az érdeklődés nagy volt a munkájára. Ezek a vendégek rendszerint jelezték, hogy a mástól kapott szolgáltatással nincsenek megelégedve. Sajnos a tapasztalat azt mutatta, hogy sok körmös nem képzi magát folyamatosan, így lemaradnak az új trendekkel kapcsolatban, és a jobb, modernebb technikákat sem ismerik.

Körömstúdió

Innen származik az ötlet, hogy egy olyan körömstúdiót kell alapítani, ahol garantáltan minőségi műkörmöket, gél-lakkot, valamint pedikűr szolgáltatást kapnak a vendégek. Ilyen műköröm szalon Magyarországon nem sok létezik.

A nálunk dolgozó manikűrös szakemberek előzetes próbamunka után kerülhetnek be a SlyNails munkatársai közé. Rendkívüli sebességgel fejlődnek, ha szükséges oktatásokkal is segítjük ezt a folyamatot.

Minőség, megbízhatóság, választék.

A szalonban minőségi, túlnyomórészt Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk, hiszen körömstúdiónk Crystal Nails Referenciaszalon. Nálunk a legtöbb alapanyag, színes anyag megtalálható a Crystal Nails kínálatából. A legújabb anyagok is már a megjelenésük után pár nappal jelen vannak a termékpalettánkon. A SlyNails ebben is újító szellemű.

Igényes környezet, jó hangulat, fiatalos lendület jellemez minket. Egyaránt dolgozunk porcelánnal, zselével és gél lakkal is. Pedikűrös is bővíti a repertoárt, aki szintén gél lakkozik, pedikűrözik, kényeztető spa kezelést is nyújt vendégeinek.

Valódi karrier lehetőség

Gyakornok


Gyakornokaink frissen végzett, tehetséges műkörmös szakemberek, akik a SlyNails Gyakornok Program keretében mélyítik el a műkörmös alapképzésen szerzett tudásukat, és szereznek gyakorlatot a valódi szalonmunka területén. Állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várják vendégeinket a SlyNails Körömstúdióban.

Junior


A legügyesebb gyakornokok felvételt nyerhetnek a SlyNails állandó csapatába. A felvételi vizsgát követő első 3 hónapban Junior státuszban dolgozhatnak, majd ezt követően kell Senior vizsgát tenniük, melynek során számot adnak elméleti és gyakorlati tudásukról egyaránt. Juniorjaink árnyalatnyival olcsóbban dolgoznak Senior kollégáikhoz képest.

Senior


Sikeres vizsga után kerülnek műkörmöseink és pedikűröseink Senior státuszba. Jól ismerik mind a zselés, mind pedig a porcelán műkörmöket, otthonosan mozognak a gél-lakk készítés területén, valamint a legkülönbözőbb díszítési technikákat is készség szinten ismerik. A Senior árkategória tekinthető sztenderdnek, hiszen ők alkotják a SlyNails csapat legnagyobb részét.

TOP


A szakma csúcsa. TOP kategóriás körmöseinket nem lehet zavarba hozni. Jól ismerik az extrém formákat is és minden díszítést el tudnak készíteni, amit műkörömre vagy gél-lakkra csak lehetséges. A vendégek kiszolgálása mellett kollégáik oktatásában és mentorálásában is részt vesznek, illetve számos hazai és nemzetközi versenyen érnek el sikereket. A TOP kategória az árakat tekintve is a legmagasabb, kicsivel a Seniorok ára fölött helyezkedik el.

Munkatársaink

Balázsi Szilvia

szakmai vezető - kézápoló, műkörömépítő

Veréb Melinda

kézápoló, műkörömépítő

Kovács Gabriella

kézápoló, műkörömépítő

Varga Tímea

kézápoló, műkörömépítő

Magyarossy Helén

kézápoló, műkörömépítő

Farkas Adriána

kézápoló, műkörömépítő

Urbanovics Klaudia

kézápoló, műkörömépítő

Szpodnyi Nikolett

kézápoló, műkörömépítő

Szabó Beáta

kézápoló, műkörömépítő

Szabó Lilla

kézápoló, műkörömépítő

Egervári Tamara

kézápoló, műkörömépítő

Dió-Kereszti Bernadett

kézápoló, műkörömépítő

Kucsera Mandy

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Göllei Anikó

recepciós

Rabata-Kiss Júlia

recepciós

Horváth Zsolt

üzletvezető helyettes

Siklaky Dávid

üzletvezető