A SlyNails Brand

A SlyNails nem pusztán egy műkörmös szalon. A név egyet jelent a nemzetközi körömdivat követésével és a magyar körömdivat diktálásával. A SlyNails égisze alatt készült több, mint tízezer műköröm és gél-lakk, műkörmösök százainak nyújt ihletet szerte az országban. Vendégeink megtalálták nálunk a legmagasabb színvonalat, mely igényes környezetben, páratlan választékkal párosul.

A szigorú belső szabályzatnak és az egyedülálló SlyNails Garanciának köszönhetően, a SlyNails magas szolgáltatási színvonalat állított fel, melyet egyre több hazai szépségipari szolgáltató kezd átültetni saját működésébe. A vendégeink, akik megtapasztalták a SlyNails nyújtotta minőséget, már a szépségipar más területén is a legjobb szolgáltatókat keresik.

images/about-1-470x664.jpg
images/about-3-640x470.jpg

Akik a
SlyNailst alapították

BALÁZSI SZILVIA
Crystal Nails oktató, termékfejlesztő

SIKLAKY DÁVID
Informatikus, vállalkozó

images/about-2-570x470.jpg

Balázsi Szilvia

A szalon egyik alapítója Balázsi Szilvia manikűrös, műkörmös, szakoktató, Crystal Nails termékfejlesztő, BUDAPEST OPEN EUROPE CUP 2015 gél-lakk magyar bajnok. Szilvi 2011-ben kezdett dolgozni a szakmájában, amiben hihetetlen sebességgel fejlődött és alakult ki a vendégköre. Többek közt együttműködik az Elite Cosmetix Kft. által forgalmazott Crystal Nails-szel.

Másfél év után új vendéget egyáltalán nem tudott fogadni, viszont az érdeklődés nagy volt a munkájára. Ezek a vendégek rendszerint jelezték, hogy a mástól kapott szolgáltatással nincsenek megelégedve. Sajnos a tapasztalat azt mutatta, hogy sok körmös nem képzi magát folyamatosan, így lemaradnak az új trendekkel kapcsolatban, és a jobb, modernebb technikákat sem ismerik.

Körömstúdió

Innen származik az ötlet, hogy egy olyan körömstúdiót kell alapítani, ahol garantáltan minőségi műkörmöket, gél-lakkot, valamint pedikűr szolgáltatást kapnak a vendégek. Ilyen műköröm szalon Magyarországon nem sok létezik.

A nálunk dolgozó manikűrös szakemberek előzetes próbamunka után kerülhetnek be a SlyNails munkatársai közé. Rendkívüli sebességgel fejlődnek, ha szükséges oktatásokkal is segítjük ezt a folyamatot.

Minőség, megbízhatóság, választék.

A szalonban minőségi, túlnyomórészt Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk, hiszen körömstúdiónk Crystal Nails Referenciaszalon. Nálunk a legtöbb alapanyag, színes anyag megtalálható a Crystal Nails kínálatából. A legújabb anyagok is már a megjelenésük után pár nappal jelen vannak a termékpalettánkon. A SlyNails ebben is újító szellemű.

Igényes környezet, jó hangulat, fiatalos lendület jellemez minket. Egyaránt dolgozunk porcelánnal, zselével és gél lakkal is. Pedikűrös is bővíti a repertoárt, aki szintén gél lakkozik, pedikűrözik, kényeztető spa kezelést is nyújt vendégeinek.

Valódi karrier lehetőség

Gyakornok


Gyakornokaink frissen végzett vagy újrakezdő, tehetséges szakemberek, akik sikeres felvételi vizsga után kaphatnak lehetőséget, hogy a SlyNails Körömstúdióban szerezhessék meg a bővebb elméleti és gyakorlati tudásukat. Kezdő szakemberek lévén a díszítő tudásuk még nem átfogó, így általában csak egyszerűbb mintákat és körmöket tudnak készíteni. Kérjük vedd figyelembe, hogy a Gyakornoki munkákra nem vállalunk SlyNails Garanciát, ám állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várják vendégeinket.

Junior


A végzett gyakornokok és az újonnan jelentkező, gyakorló körmösök akkor nyerhetnek felvételt a SlyNails állandó csapatába, ha sikeres elméleti és gyakorlati Junior vizsgát tesznek. Minden új munkatársunk - a magyar bajnokok és okleveles mesterek kivételével - Junior szinten kezd, függetlenül a szakmában eltöltött éveitől, hiszen először rutint kell szerezniük, hogy a SlyNails magas minőségi elvárásainak megfelelhessenek.

Senior


Miután Junior kollégáink elkészítettek legalább 100 db műkörmöt és 150 db gél-lakkot, valamint elvégeztek 5 db egész napos továbbképzést, Senior vizsgát tesznek. Sikeres vizsga után kerülnek műkörmöseink és pedikűröseink Senior kategóriába. Ezen a szinten már jól ismerik a különböző építőanyagokat és otthonosan mozognak a gél-lakk készítés területén, valamint zselés, akril és 3D díszítéseket is tudnak készíteni. A Senior kategória tekinthető standardnek, hiszen ők alkotják a SlyNails csapat nagy részét.

TOP


Top kategóriásnak lenni a legnagyobb szakmai elismerés nálunk, hiszen ez a szakma csúcsa. TOP vizsgát az tehet, aki szalonunkban elkészített 600 db műkörmöt és 1200 db gél-lakkot, valamint legalább 15 továbbképzésen vett részt. A TOP kategória feltétele a Senior szinten túl, az extrém formák elkészítésének tudása. Díszítés terén a TOP körmöseinknek semmi nem jelenthet akadályt, hiszen minden díszítő alapanyaggal tudnak dolgozni, akár mini festményeket, arcokat, mesefigurákat, állatfigurákat is tudnak festeni.

Munkatársaink

Vida Nikolett

recepciós

Balázsi Szilvia

TOP szakmai vezető - kézápoló, műkörömépítő

Veréb Melinda

TOP kézápoló, műkörömépítő

Varga Tímea

Senior kézápoló, műkörömépítő

Magyarossy Helén

Senior kézápoló, műkörömépítő

Egervári Tamara

Senior kézápoló, műkörömépítő

Lakatos Anikó

Junior kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Bosits Krisztina

Junior kézápoló, műkörömépítő

Málik Lívia

Senior kézápoló, műkörömépítő

Gombos Brenda

Junior kézápoló, műkörömépítő

Inzsöl Vivien

Junior kézápoló, műkörömépítő

Siklaky Dávid

üzletvezető