Üdvözlünk
a köröm-
stúdióban!

A SlyNails Körömstúdió Budapest legnagyobb műkörmös szalonjaként, szigorú szabályok alapján garantálja Neked a legmagasabb színvonalat. Műkörmöseink munkáját szakmai vezető felügyeli, aki a világ vezető műkörmös márkája, a Crystal Nails egyik legkeresettebb oktatója és termékfejlesztési tanácsadója.

Állandó körmöseink három kategóriában (Junior, Senior, TOP) dolgoznak, melyekbe a nálunk eltöltött idő, illetve a sikeresen letett vizsgák alapján kerülhetnek be. Minden műkörmösünk és pedikűrösünk egységes, a kategóriájának megfelelő áron nyújtja szolgáltatásainkat.

Magyarországon egyedüliként a SlyNails Körömstúdióban lehetőséget kapnak a frissen végzett, tehetséges műkörmös szakemberek is, akik a SlyNails Gyakornok programunk keretében mélyíthetik el a műkörmös alapképzésen szerzett tudásukat, és szerezhetnek gyakorlatot a valódi szalonmunka területén. Gyakornokaink állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várnak Téged szeretettel a SlyNails Körömstúdióban.

Tovább

Munkatársaink

Vida Nikolett

recepciós

Balázsi Szilvia

TOP szakmai vezető - kézápoló, műkörömépítő

Veréb Melinda

TOP kézápoló, műkörömépítő

Varga Tímea

Senior kézápoló, műkörömépítő

Magyarossy Helén

Senior kézápoló, műkörömépítő

Egervári Tamara

Senior kézápoló, műkörömépítő

Lakatos Anikó

Junior kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Bosits Krisztina

Junior kézápoló, műkörömépítő

Málik Lívia

Senior kézápoló, műkörömépítő

Gombos Brenda

Junior kézápoló, műkörömépítő

Inzsöl Vivien

Junior kézápoló, műkörömépítő

Siklaky Dávid

üzletvezető

Szolgáltatásaink

Zselés műköröm

Mi a zselé és porcelán közötti különbség? Sokan kérdezitek, hogy melyik a jobb, tartósabb. Régen zselés anyagok nem léteztek, mindent porcelánnal és körömlakkal kellett kivitelezni. A porcelán kidolgozása nem egyszerű, sok gyakorlást igényel. Ezért megalkották a zselés anyagokat, aminek az alapösszetevői ugyanazok. Tehát a munkafolyamatok változtak vele, ami a körmös szakembereknek egy könnyebbséget jelentett. Azt, hogy ki, melyik anyagot választja az szinte mindegy.

Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka

Porcelán műköröm

Mindkettő tartósan, hetekig szép marad a körmökön. Megfigyelhető azonban, hogy valakinek az egyik, valakinek a másik tartósabb. Sajnos ez csak tesztelés után derül ki. Alapvető különbség azonban, hogy a zselé rugalmasabb anyag, kötéséhez UV lámpa szükséges. Kötése során hőképződés tapasztalható, ami esetleg kellemetlen érzéssel járhat. A porcelán keményebb, ridegebb anyag, erősebben tapad a saját körömhöz, használatához szagos liquid szükséges. Jellegzetes, egyedi szagát sokan nem kedvelik.

Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka

Stiletto

Stiletto körömnek azt nevezzük, ami a Crystal Nails pillangó sablon legvégéig kiér és kicsit szűkítve, egy kecses formájú hegyes körömben végződik. ( A stiletto körmöt legtöbben összekeverik a hegyes körmökkel. Hegyes körmöt, rövidebb hosszban kivitelezve, egy normál műkörömépítésnek számítunk.)


Elkészítési ideje: 3,5 - 4 óra.

Pipe, Gótikus mandula, Orosz mandula, Marilyn

Ezt a három körömformát azért soroljuk egy helyre, mert ezek felsablonozása és kiformálása a legnehezebb. Hosszuk lehet rövidebb és hosszabb is. A Marilyn körömformát gyakran összekeverik a szűkített kocka formával. Technikája bonyolultabb, kiformálásához egyéb szabályokat is be kell tartani.

Hossza: változó
Elkészítési ideje: 4,5 óra

Hosszú kocka, hosszú mandula

Ez a két körömforma a normál körömépítéshez tartozik, de hosszúsága miatt az elkészítési idő és a felhasznált anyagmennyiség nagyon megnő. Ezért az extrém formákhoz soroljuk a szalonunkban.

Hossza: A Crystal Nails sablon 4. egységén túlnyúló
Elkészítési ideje: 3- 3,5 óra

Műköröm töltés

A töltési idő függ a saját köröm növekedésétől. Ez akár hetekkel eltérhet! Az elkészített köröm töltése nagyon fontos. A lenőtt köröm statikája elveszíti a stabilitását, vagyis törhet, levegősödhet vagy akár le is billenhet a saját körömlemezről. Ez károsodást okozhat a saját körömben. Ezért ha nem tudjuk körmeinket töltetni, akkor el kell távolíttatni azt szakember segítségével. A töltés az előző elfáradt anyag szinte teljes eltávolításával történik. Mindössze egy vékony alapréteg marad a körmökön, ami által nem vékonyodik el a saját körömlemez. Ezután épül rá az új műköröm, a kívánt minta szerint.


Elkészítési ideje: kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)

Saját köröm megerősítése

Ez az elnevezés a körmös szakmában valójában nem létezik. Mi mégis kiírtuk, hogy laikusként tudjuk hova sorolni ezt a szolgáltatást is. A saját köröm erősítése tulajdonképpen az a műköröm amikor már teljes hosszban alánőtt a saját körmünk a műköröm alá vagy a saját meglévő körömhosszunkra kérünk műkörmöt.


Elkészítési ideje: kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)

CrystaLac Deluxe

Ezt a fajta gél-lakkot egy megerősítő réteggel készítjük el, mellyel 3-4 hétig tartós a körmökön. Ajánljuk hosszabb vagy vékony körmökre. Az időbe a normál díszítés ideje is bele van kalkulálva.


Elkészítési ideje: 1,5 óra

CrystaLac

A CrystaLac, a CrystaLac Deluxe szolgáltatásunkkal egyezik meg, tehát egy erősített gél-lakkot készítünk, azzal a különbséggel, hogy ez a szolgáltatás csak egyszínű vagy egyszerű, díszítés nélküli vagy egyszerű díszítéssel ellátott körmökre terjed ki.


Elkészítési ideje: 1 óra

CrystaLac Express

A hagyományos gél-lakkozás szerint járunk el, erősítő technika nélkül. Alapréteg, két színréteg és egy fedőréteg alkotja ezt a körmöt. Körmöd egyszerű vagy egyszínű lehet, normál díszítési idővel.


Elkészítési ideje: 1 óra

CrystaLac Super Rapid

Hagyományos gél-lakkozás, erősítő technika nélkül. Natúr, üres körmödre egyszínű gél-lakkot készítünk, díszítés nélkül.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Extra díszítés

Extra díszítésnek számít pl.: arc, mesefigurák, tájkép vagy más bonyolultabb minta.

Plusz díszítés

Az alapárba két ujj díszítése tartozik, ettől több minta feláras, körmönként.

Csak pótlás és javítás

Ez a szolgáltatás arra az esetre lett kialakítva, ha a vendég csak egy pótlásra szeretne jönni hozzánk. A máshol elkészített de letört körmöt javítani kell, de még nem indokolt a töltés.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Pótlás bármelyik szolgáltatás mellé

A nálunk készült körmökre garanciát adunk! Bővebben a: SlyNails Garancia menüpont alatt

Gél lakk esetében: körmönként számoljuk a műkörömmel való pótlást

Töltés esetében összesen nem haladhatja meg az építés árát. Tehát 2 vagy annál több pótlás esetében a normál építés ára számolandó.

Pótlásodat kérlek előre jelezd, mert hosszabb elkészítése idővel kell számolnunk.

Fényzselé újrakenése

Ha a napi használattól nem érzed már elég fényesnek körmeidet akkor egy ilyen szolgáltatás is létezik nálunk.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Manikűr

A manikűr folyamatai: esetleges előző körömlakk eltávolítása, saját köröm hosszának levágása, annak megformázása reszelővel, a hátsó cuticula bőr feltolása és a körömre letapadt bőr eltávolítása, felület polírozása ( ezt a vendég kérésére kihagyhatjuk). A hagyományos manikűr fertőtlenítős vizes áztatással puhítja fel a bőrt, a korszerű pedig egy speciális zselés bőreltávolító anyaggal. Manikűröztetni hetente érdemes.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Japán manikűr

A japán manikűrt meg kell előzze egy normál manikűr is. Manikűr után használjuk a japán manikűr készletet. Ez tulajdonképpen nem is manikűrözési technika, hanem az ápoló, erősítő szakasz része. Méhviasz pasztát dörzsölünk a saját körömlemez felületébe és Talkum Porral fixáljuk a tetejét, amivel még fényes is lesz a felület. A paszta sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amivel a vékony körmöket lehet erősíteni. A fényesség lenő és megkopik idővel. Japán manikűröztetni 2-3 hetente érdemes


Elkészítési ideje: 1 óra

Eltávolítás száraz manikűrrel

Az eltávolítások nálunk csak száraz manikűrrel lehetségesek. A gél lakk leoldása vagy a műköröm lereszelése után egy ú.n. száraz manikűrrel visszaállítjuk a köröm eredeti kinézetét. Manikűr nélkül nem esztétikus az eltávolított műköröm vagy gél lakk látványa, ezért a száraz manikűr is beletartozik a teljes szolgáltatásba.


Elkészítési ideje: 1 óra

Egyszínű, francia körömlakk

A körömlakkot is érdemes manikűr után kérned, hiszen úgy lesz teljes a szolgáltatás. Ha mégsem szeretnéd önmagában is el tudjuk készíteni lakkozásod. A körömlakk nálunk alap és fedőréteggel készül, amivel akár egy hétig is megmarad a lakkozásod.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Esztétikai pedikűr

Esztétikai pedikűr lépései: fertőtlenítős meleg vízben áztatás, a körmök rövidítése, formázása, felületi bőrkeményedések eltávolítása, krémezés.

Pedikűröztetni havonta, másfél havonta érdemes


Elkészítési ideje: 1 óra

Pedikűr

Ez a szolgáltatás nagyobb probléma esetén szükséges. Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen elváltozás található a lábadon, akkor egy előre egyeztetett időpontban egy gyors konzultációra meglátogathatod a pedikűrösünket, aki tájékoztat, hogy melyik szolgáltatásra kell meglátogatnod őt a későbbiekben.

Gyógypedikűröztetni a probléma nagyságától függően akár pár hetente is szükséges.


Elkészítési ideje: első alkalommal minimum 1 óra, későbbiekben a probléma mértékétől függően 0,5 vagy 1,5 óra

Körömlakk vagy gél-lakk lábra (lábfürdővel)

Mindkét esetben egy fertőtlenítős lábfürdővel kezdjük szolgáltatásunkat. Ezután kerül fel körömlakkod vagy gél lakkod. Kérjük bármelyiket is szeretnéd, jelezd időpontfoglalásodnál.

A körömlakk kényelmes, akár otthon is eltávolítható. Száradási ideje miatt a szalonban csak akkor ajánljuk ha a vendég papucsban tud távozni.

A gél lakk fényesre és szárazra köt, így zárt cipős időszakban is kényelmes szolgáltatás, rugalmassága miatt kényelmesen hordható és akár vágható otthon a köröm hossza is.

Gombás körmökre tilos a gél lakkozás!


Elkészítési ideje: <p><strong>Körömlakkozás elkészítési ideje:</strong> 0,5 óra</p> <p><strong>Gél-lakk lábra elkészítési ideje:</strong> pedikűr mellé 0,5 óra, egyedüli szolgáltatásként 1 óra</p>

Műköröm lábra (lábfürdővel)

Műkörmöt lábra nem ajánljuk azoknak akik nem tudnak rendszeresen meglátogatni minket. A műköröm keménysége miatt, ha lenő, nem fér el kényelmesen a cipőben és saját körmünk megnyomódhat, amitől véraláfutás vagy akár benőtt köröm is kialakulhat. Ha tartós és szép körmöket szeretnénk lábunkra akkor kérjünk rá gél lakkot. A géllakk rugalmas és vágható.

Gombás körmökre tilos a műköröm elkészítése!


Elkészítési ideje: 1 óra

Körömvágás

A körömvágás, mint önálló szolgáltatás azoknak született meg akiknek valamiért problémát okoz a lehajolás. Akár valamilyen betegség, baleset, vagy akár várandóság miatt. Ez esetben is fertőtlenítő meleg vizes lábfürdővel kezdjük szolgáltatásunkat.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Köröm korrekció (Esztétikai pedikűr vagy Pedikűr mellé)

Sérült lábköröm esetében ezt a szolgáltatásunkat is igénybe veheted. Akár csak a szandál szezonra, akár mindennapos viseletként korrigálhatjuk az elváltozást. Antifungal gombaölő zselével készítjük el korrekciódat, a műkörömépítés technikájával megegyezően, akár 1-1 körömre is.

Körömkorrekció körmönként számolandó és csak megelőző pedikűr után kérhető!

Körömkorrekciót gombás körmökre tilos elkészíteni!


Elkészítési ideje: pedikűr + 0,5 óra körmönként

Spa kezelés

Spa kezeléseink a wellness szolgáltatásaink része. Önálló szolgáltatásként is kérhető de egy megelőző pedikűr után lesz teljes az érzés. Lábradírozás után egy rövid lábmasszázst kap a vendég, amit egy ápoló maszk felhelyezésével fejezünk be. Több illatból választhatsz nálunk.


Elkészítési ideje: 0,5 óra

Garancia

Minden hónapban több száz elégedett vendég távozik tőlünk, majd tér vissza hozzánk újra és újra. Sajnos azonban néha előfordul, hogy egy-egy elkészült köröm javításra szorul. Bármennyire aprónak is tűnik a hiba, keress meg minket nyugodtan a következő időpontod előtt is.

Egy ilyen javítás általában kevesebb, mint fél órát vesz igénybe, és körmeid mindig tökéletesek maradnak! Arra kérünk, hogy olvasd végig figyelmesen az alábbi néhány pontot, hogy ha egyszer esetleg a te körmeiddel történne baleset, mielőbb orvosolni tudjuk a problémát!

Milyen szolgáltatásokhoz jár jótállás és mennyi ideig tart?

Rólunk írtátok