Őszi divatszínek 2018-ban
Trendszínek ősszel

Egyéb

2018-11-08 11:21:52

A Pantone szerint az erdőtalajon heverő lehullott leveleket, az alkonyatot és a madarak gazdag tollazatát megidéző színek, egy mély és gazdag színekben bővelkedő, kirobbanóan színpompás meglepetésekkel tarkított palettát tártak elénk ősszel.

A Pantone által javasolt őszi trendszínek közül a Red Pear („piros körte”) árnyalat az egyik kedvencünk. Igazából nevezhetjük bárhogy, benne van az őszi levelek izzása, a testes vörösbor árnyalata. A Crystal Nails termékkínálatában a 3s91 3Step CrystaLac felel meg ennek a divatszínnek, melynek fantázianeve az Édes Chili.

Red Pear trendszínRed Pear TrendszínÉdes chili színRed Pear Trendszín

 

A liláikról különösen lelkesen nyilatkoznak egyébként a Pantone-nál. A sáfrányszirom például egy „kifinomult árnyalat, amely az őszvárás lágy és könnyed érzését” jeleníti meg, az ultraibolya pedig „találékony, ötletes és reflektorként ragyogja be a jövő leszállópályáját”. 

A Crystal Nails műkörömalapanyag-márka 3 lilás árnyalattal készült a szezonra. Egy sötétebb, enyhén csillámos padlizsános gél-lakkal, egy világosabb, aranyasan metálos és egy halvány lila színnel rukkoltak elő. Keresd nálunk gél-lakkokban Nemes Bíbor (1s67), Szatén Írisz (1s66), Hamvas Füge (3s89) néven!

Lila őszi trendszínLila őszi trendszínLila őszi trendszínLila őszi trendszínLila őszi trendszín

 

Létezik egy tenger a Földön, valahol az Észak-Atlanti-óceán közepén, amelynek nincsen partja. A Sargasso-tenger ihlette az ősz jolly joker árnyalatát, ezt a bámulatos sötétkéket. Sokan azt hiszik, a fekete az, ami mindenhez passzol, pedig valójában a sötétkékkel nem lehet igazán bakot lőni.

A SlyNails Körömstúdió palettáján keresd Diplomata-kék (3s90) néven!

Kék őszi trendszínKék őszi trendszínKék őszi trendszínKék őszi trendszín

A nyugodt, romantikus Martini Olive szín egy egyszerű, de kifinomult zöld, amely mélységet ad az őszi / téli 2018-as palettának. Optimista, álomszép árnyalat, nyugodt és mélysége is van. Emlékeztet az olívazöldre, ami hasonló katonai zöld. A Pantone által választott Martini Olive árnyalat minden bizonnyal ideális árnyalat ebben a szezonban, nem túl sötét, mély vagy szomorú, mint sok más őszi és téli zöld tónus. Mivel nem túl sötét vagy komor, különösen jól mutat a katonai stílusú ruhák esetében. Az olajzöld vagy katonai zöld szín amúgy is nagyon sokoldalú, ezért tudunk kifinomult megjelenést is kialakítani vele, ugyanakkor merészebb megjelenést is, ha sárgával, naranccsal és vörössel társítjuk. Jól kombinálható krém, szürke, fekete, konyakbarna színekkel is, kiegészítőként nagyszerű a narancssárga, sárga vagy rózsaszín színekkel. A sötétkék, a szürke és a bordó is nagyszerű társa a legtöbb zöldnek. Ugyanakkor szuper cool farmerekkel társítva is.

A Crystal Nails emelett a trend mellett sem mehetett el csukossz szemekkel, így egy Military Zöld (1s65) 1Step Crystalakkal készült fel az őszre.

Zöld trendszín őszreZöld trendszín őszreZöld trendszín őszre

A visszafogottabb, klasszikus színek közül ötöt emelt ki a Pantone, ugyanis természetesen nem csak a „madarak színpompás tollazata”, hanem a csendes szürke, a tofu (más néven piszkosfehér) és a mandula-bivalybőr is nagyot mennek majd jövőre. Egy kicsit általánosabb elnevezést alkalmaztak a Crystal Nails fejlesztői, az Elefántcsont szín (3s88) gél-lakkot kérheted a SlyNailsnél is!

Tofu trendszínElefántcsont szín


Magyarországon jelenleg közel negyed millióra tehető azoknak a gyermekeknek a száma, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban cseperednek, közülük pedig nagyjából hétezren élnek átmenetileg vagy tartósan gyermekotthonokban.A szegénységre vonatkozó „steril” tudományos ...

Tovább

"Balázsi Szilvia munkáit nézve azon gondolkodom, hogyan jut ennyi kreativitás, finom érzék egyetlen fiatal lány szívébe? Igen, szívébe, mert ezt a tevékenységet csak szívből lehet igazán végezni. Szilvi egy gyönyörű szalont vezet, ahol óránként gyönyörű körömvarázslatok születnek keze munkája nyomán ...

Tovább

A Trendmániában ez alkalommal is a Crystal Nails szállította a legújabb trendnek megfelelő körmöket, ezúttal Nagy Adri a TigerEye CrystaLac termékcsaládból választhatott. A föld színeiben tündöklő, tigrisszem hatású körmöt Balázsi Szilvi, a SlyNails Körömstúdió oktató műkörmöse készítette. Adri ...

Tovább

Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be a 2015-ös év Magyarország Szépe jelöltjei, 21 lány közül választják ki a legszebbet. A Miss World Hungary 2015-ös versenye elkezdődött. Idén több, mint ezer jelentkezőből 200-an kaptak meghívást a a középdöntőbe, belőlük választotta ki a szakmai zsűri a ...

Tovább

Balázsi Szilvi, a SlyNails szakmai vezetője felkérést kapott a Trendmánia és a Crystal Nails csapatától. Bemutatkozhatott a műsorban, és megmutathatta, mit is tud kihozni egy gél-lakkos körömből. A téma: Nőnap. Ezen alkalomból egy kékes-zöldes 3step CyrystaLac került Zita körmére, az új tavaszi ...

Tovább