Miért ne bízd kontárokra a műkörmöd vagy gél-lakkod eltávolítását?
A minőségi munkához idő kell!

Egyéb

2019-05-09 11:30:14

Nálunk miért fél óra a gél-lakk és miért egy óra a műköröm eltávolításának munkaideje?

Szétreszelt köröm

 

Szétreszelt köröm

 

Azért, hogy ilyenek ne történhessenek, mint amit a képen láttok! Gél-lakk és műköröm eltávolítás esetén is száraz manikűrözünk a vendégnek, ami azt jelenti, hogy a hátsó bőrredőt feltoljuk, levágjuk és a körömre tapadt, száraz bőrt eltávolítjuk. A lenőtt gél-lakkot csiszológéppel elvékonyítjuk és az alapréteget leoldjuk. Műköröm esetén a zselét lereszeljük. Annak alsó rétegét még fokozottabb figyelemmel reszeljük! Utóbbit - a vendég igényeinek megfelelően - fent is hagyhatjuk. (Porcelán műköröm esetén ezt a vékony alapréteget szintén eltávolíthatjuk oldással.) A természetes körmök hosszát és formáját megreszeljük, majd azok felszínét polírozzuk, hogy az félfényes vagy fényes legyen. A folyamat végén bőrápoló olajat masszírozunk a körmökbe és a körülötte lévő bőrbe.

A cél, hogy a vendég akár évekig tartó műköröm vagy gél-lakk viselése után is olyan körmökkel távozhasson az eltávolítás után, mint ahogy anno érkezett...vagy szebben. Maximálisan törekszünk arra, hogy az esztétika mellett a körmök egészségét is megóvjuk, ezért a legtöbb esetben oldjuk az alapréteget.

Az ide illesztett képen egy NEM nálunk történt eltávolítás látható, ahol a "szakembernek" mindössze az volt a célja, hogy minél gyorsabban szedje le a körmöt. Sajnos mi már sok mindent nem tehettünk az ügy érdekében, az ennyire elvékonyított természetes körömlemezt le kell növeszteni! Japán manikűrös ápolással támogathatjuk ebben a folyamatban.


Tiger Eye gél-lakk pontmágnessel? De mi is az a pontmágnes? Nézd meg a videót

Tovább

Mit is csináljunk annak a vendégnek, aki nem kedveli a virág és inda mintákat? Itt egy szuper ötlet, hogy variáld a Galaxy Holo port vendéged kezén

Tovább

A húsvéti nyuszi, a húsvéti ünnephez kötődő figura, amely tavasszal, általában húsvétkor titokban, mint a Mikulás, ajándékot hoz a gyerekeknek. Néhány forrás szerint egy félreértés kapcsán került a húsvéti ünnep jelképei közé. Egyes német területeken ugyanis gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak az ...

Tovább

Márvány hatást sokféleképpen lehet kivitelezni. Szilvi mutat egy egyszerű megoldást erre, gél-lakkokból

Tovább