Magyarország Szépe
SlyNails a 2015-ös Magyarország Szépe választáson

Média

2015-06-09 16:33:43

Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be a 2015-ös év Magyarország Szépe jelöltjei, 21 lány közül választják ki a legszebbet. 

A Miss World Hungary 2015-ös versenye elkezdődött. Idén több, mint ezer jelentkezőből 200-an kaptak meghívást a a középdöntőbe, belőlük választotta ki a szakmai zsűri a 21 legszebb lányt. A legfontosabb szempont, a szépség mellett, a személyiség varázsa, hiszen a koronát nem csak megkapni, de viselni is tudnia kell majd annak a lánynak, akit a június 21-i élő show-ban szavaznak meg a közönség segítségével.
 

Komoly előd és példakép áll az új királynő előtt. Kulcsár Edina Európa Szépe és a világ második legszebb lánya, valamint a Crystal Nails háziasszonya eredményét nehéz lesz felülmúlni. A lányokra most a felkészítő tábor vár, innen 16 lány jut be az élő adásba, majd az első helyezett a MISS WORLD világversenyre. A táborban az egyik legizgalmasabb alversenynek a Miss Talent számít, amit szintén a Crystal Nails támogat. Itt a tehetséget és a komplex személyiséget is vizsgálják.

A SlyNails felkérést kapott, hogy a 21 lány kezét megszépítse, így a tábor alatt, a SlyNailstől delegált műkörmösünk egész nap készíti a szebbnél szebb körmöket. 

 

 

 

 

 

 

Mit is csináljunk annak a vendégnek, aki nem kedveli a virág és inda mintákat? Itt egy szuper ötlet, hogy variáld a Galaxy Holo port vendéged kezén

Tovább

Tiger Eye gél-lakk pontmágnessel? De mi is az a pontmágnes? Nézd meg a videót

Tovább

A húsvéti nyuszi, a húsvéti ünnephez kötődő figura, amely tavasszal, általában húsvétkor titokban, mint a Mikulás, ajándékot hoz a gyerekeknek. Néhány forrás szerint egy félreértés kapcsán került a húsvéti ünnep jelképei közé. Egyes német területeken ugyanis gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak az ...

Tovább

Márvány hatást sokféleképpen lehet kivitelezni. Szilvi mutat egy egyszerű megoldást erre, gél-lakkokból

Tovább