Kerek vagy ovális, mandula a körmöm?
Különböző alap körömformák

Egyéb

2019-09-17 16:20:42

Vendégeink felé a legelső kérdésünk az, hogy milyen körmöt szeretne, milyen formát, színt és díszítést alkossunk körmeire. A válasz sok esetben bizonytalan, hiszen nehéz megmondani, hogy mi a különbség a formák között. Itt nem az extrém, hosszú műkörmökről beszélünk, hanem a természetes, rövid, akár csak gél-lakkozott körmökre irányul a cikkünk. Segítségül összemontázsolt képünk szolgál, ahol jól látható, hogy mi is a nyilvénvaló külünbség a két forma között. 

A kerek formájú körmök vége, avagy szabadszéli része íves formára van lereszelve. Egy teljesen szabályos kör ívrészlete ráilleszthető a köröm éleire. A forma természetes, praktikus, rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

A mandula formájú körmök vége, avagy szabadszéli része színtén íves, de emellett nyújtott, avagy ovális formájú. A mandula, mint mag is ilyesmi formával rendelkezik, csak kissé hegyesebb. A körmöket viszont nem reszeljük hegyesre, hiszen az nagyon torzítja az összképet, szélesíti a körömágyat és összenyomja a körmök hosszát. Tehát nem lesz kecses, nőies a forma, emellett a köröm hegye szúrna is. A korrekt formareszelés után a köröm szintén kényelmes viseletet biztosít viselőjének. 

Bármelyiket is kéred körmösödtől, abban biztos lehetsz, hogy a legtartósabb formákat választod!

A kerek és mandula körömformák

 

A kerek és mandula körömformák

 

Tiger Eye gél-lakk pontmágnessel? De mi is az a pontmágnes? Nézd meg a videót

Tovább

Mit is csináljunk annak a vendégnek, aki nem kedveli a virág és inda mintákat? Itt egy szuper ötlet, hogy variáld a Galaxy Holo port vendéged kezén

Tovább

A húsvéti nyuszi, a húsvéti ünnephez kötődő figura, amely tavasszal, általában húsvétkor titokban, mint a Mikulás, ajándékot hoz a gyerekeknek. Néhány forrás szerint egy félreértés kapcsán került a húsvéti ünnep jelképei közé. Egyes német területeken ugyanis gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak az ...

Tovább

Márvány hatást sokféleképpen lehet kivitelezni. Szilvi mutat egy egyszerű megoldást erre, gél-lakkokból

Tovább