Karácsonyi Trend
Ünnepi minták a körmökön

Egyéb

2014-12-20 17:50:50

Minden évben eljön a várva várt időszak, a karácsony. Mindenki otthon, szerettei körében, finom ételek társaságában hódolhat a szeretet ünnepének, szép, alkalomhoz illő körmökkel.

Díszítési technikák

Van néhány általános minta, amivel nem lehet melléfogni. Párat említve: hópehely és karácsonyfa, hóember és rénszarvas a bohókásabb vendégek kedvence. Más figuratív mintát is festhetünk, de sokszor csak az ünnepi hatásra törekszünk.

Legkedveltebb színek: a fehér, ezüst, arany, fekete, lila, piros, kék. Ezek elnyűhetetlen kulcspontok a karácsonyi körömkészítésben.

A minták és karácsonyi színek mellett a beépíthető díszek is ilyenkor a legkedveltebbek. Az egyszerűbb csillámporoktól kezdve a különlegesebb, egyedibb csillámszálakig, nailfetti-ig bármi szóba jöhet.

Kedvenc 3D technikánkat ChroMe gél-lakkok felhasználásával valósítjuk meg. A lakk alá festett minta, szinte élethűn domborodik ki a köröm felületéből.

A rohanó vendégeknek, vagy az egyszerűbb minták kedvelőinek ajánljuk a nyomda technikát. Gyors és látványos, például a sokak kedvenc norvég mintáját tudjuk a körmökre varázsolni.

Új ötletek

Sugar Effect díszítési technika. Ehhez szükség van egy fixálásmentes díszítő zselére és bármilyen apró szemű csillámporra vagy porcelánporra. Ezzel a technikával készült dísztést felületre készítjük, a végeredmény havas, csillogós hatású lesz. A fixálásmentes zselék új, kreatív felhasználása vendégkedvenc díszítés lett.

Egy másik kedvenc, a transzferfóliás díszítés. Ehhez szükséges egy transzferfólia ragasztó és valamilyen színű transzferfólia. Szintén új hatás érhető el, gyönyörű antik hatású körmöket lehet vele készíteni. 

Pulcsi hatás az új, Angora gél-lakkokkal! Így biztosan nem fázik majd a körmöd!

Íme pár ötlet:

1: Kézzel festett, figuratív minta

Karácsonyi gél-lakk

2: Transzferfóliás díszítés az ünnepekre

Transzferfólia a körmön

3: A havas hatásért sugar effect technika

Sugar effect

4.: ChroMe gél-lakkokkal való díszítés a 3D hatásért

ChroMe 3D

5: Nyomda technika

Nyomda minta a körmökre

6: Angora gél-lakk és pulcsi minta

Angora gél-lakk és pulcsi minta


Magyarországon jelenleg közel negyed millióra tehető azoknak a gyermekeknek a száma, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban cseperednek, közülük pedig nagyjából hétezren élnek átmenetileg vagy tartósan gyermekotthonokban.A szegénységre vonatkozó „steril” tudományos ...

Tovább

"Balázsi Szilvia munkáit nézve azon gondolkodom, hogyan jut ennyi kreativitás, finom érzék egyetlen fiatal lány szívébe? Igen, szívébe, mert ezt a tevékenységet csak szívből lehet igazán végezni. Szilvi egy gyönyörű szalont vezet, ahol óránként gyönyörű körömvarázslatok születnek keze munkája nyomán ...

Tovább

A Trendmániában ez alkalommal is a Crystal Nails szállította a legújabb trendnek megfelelő körmöket, ezúttal Nagy Adri a TigerEye CrystaLac termékcsaládból választhatott. A föld színeiben tündöklő, tigrisszem hatású körmöt Balázsi Szilvi, a SlyNails Körömstúdió oktató műkörmöse készítette. Adri ...

Tovább

Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be a 2015-ös év Magyarország Szépe jelöltjei, 21 lány közül választják ki a legszebbet. A Miss World Hungary 2015-ös versenye elkezdődött. Idén több, mint ezer jelentkezőből 200-an kaptak meghívást a a középdöntőbe, belőlük választotta ki a szakmai zsűri a ...

Tovább

Balázsi Szilvi, a SlyNails szakmai vezetője felkérést kapott a Trendmánia és a Crystal Nails csapatától. Bemutatkozhatott a műsorban, és megmutathatta, mit is tud kihozni egy gél-lakkos körömből. A téma: Nőnap. Ezen alkalomból egy kékes-zöldes 3step CyrystaLac került Zita körmére, az új tavaszi ...

Tovább