Hogyan válasszunk jó szakembert?
A megfelelő szakember kiválasztása

Egyéb

2015-01-04 17:34:29

Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy a vendégek elégedetlenül távoztak az előző műkörmös szakemberektől. Összeírtuk, hogy mi alapján tudjuk kiszűrni, hogy a számunkra legmegfelelőbb szakemberhez kértünk e időpontot. Reméljük tudunk segíteni nektek ezzel a pár tanáccsal!

 1. Nézzünk meg minél több referencia munkát az adott szakembertől. Tehát szerepelnie kell valamelyik szakmai oldalon vagy rendelkeznie kell egy saját honlappal. 
  Lehetőleg a képek között legyen műkörömépítés, műkörömtöltés és egy gél-lakkos kép is.
  Plusz pont ha szerepel nála egy-egy "Előtte-utána" kép és egy saját készítésű műköröm vagy gél-lakk lenőtt állapota.
 2. Bizonyosodjunk meg róla, hogy részt vesz e továbbképzéseken. Általában oklevelek átadásával zárulnak ezek a tanfolyamok, így azokat fel lehet függeszteni a falra, vagy fotóval lehet publikálni. Szintentartáshoz évi 2-3 továbbképzésre van szüksége egy körmös szakembernek, ha ennél több alkalommal vesz részt oktatáson, akkor szinte biztos, hogy jó kezek közé kerülünk.
 3. Egy barátnői ajánlás is jó kiinduló pont lehet, hiszen akkor látjuk a munkáját a barátnőnk kezén, illetve a tapasztalatait is meghallgathatjuk.
 4. Semmiképp se legyen szempont, hogy olcsó legyen. Minőségi anyagokat és megfelelő szolgáltatási időtartamot akkor tud biztosítani a szakember, ha a kapott szolgáltatás megfelelő árral rendelkezik. A minőségi szolgáltatás általában többe kerül. (Például: a szakember több továbbképzést tud megengedni magának, nem csapja össze a munkát, inkább több időt szán a vendégére, el tud járni versenyezni, ezáltal szebb lesz a munkája.) 
 5. Fontos továbbá a személyes tapasztalat. Első szempont, ha már megérkeztünk a szalonba, hogy tisztaság és rend legyen. Ha önmaga és a környezete nem tiszta és rendezett, akkor általában ez a munkájában is vissza fog tükröződni.
 6. Ha valamivel elégedetlenek vagyunk akkor azt mindenképp jelezni kell a körmös szakembernek! Ha azt sértőnek, bántónak érzi a szakember, felháborodik és nem próbál megoldást találni a problémára, akkor nem ő a mi emberünk. 
 7. Szerintünk szezononként 1-1 új színnel és díszítő anyaggal is illik kedveskedni a vendégeknek.
 8. Ha fájdalmat érzünk, az intő jel lehet. Többségében rossz csiszológéppel, rossz frézerrel és technikával távolítják el a lenőtt körmöket. Ha égető érzést, fájdalmat érzünk a folyamat közben, akkor elképzelhető, hogy a műkörmösünket le kellene váltanunk. 
 9. Nem utolsó sorban jöjjünk ki jól a körmösünkkel. Ha nem lehet vele megfelelőképpen kommunikálni az nagy baj. A manikűrösnél eltöltött idő pihentető és élvezetes, jó esetben.

Sok sikert a választásban! Reméljük ha rossz tapasztalatod volt, az sem vette el a kedved a szép körmök viselésétől. Ne feledd! A műkörmös szolgáltatásokat nem kötelező senkinek sem igénybe vennie. Inkább ne készíttessünk körmöket, ha nem tudjuk megfizetni annak a reális árát. A nem megfelelően elkészített körmök maradandó sérülést okozhatnak!

A SlyNails szeretettel vár téged, itt nem fogsz csalódni ha a minőségről van szó!

Körömcsiszolás


Magyarországon jelenleg közel negyed millióra tehető azoknak a gyermekeknek a száma, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban cseperednek, közülük pedig nagyjából hétezren élnek átmenetileg vagy tartósan gyermekotthonokban.A szegénységre vonatkozó „steril” tudományos ...

Tovább

"Balázsi Szilvia munkáit nézve azon gondolkodom, hogyan jut ennyi kreativitás, finom érzék egyetlen fiatal lány szívébe? Igen, szívébe, mert ezt a tevékenységet csak szívből lehet igazán végezni. Szilvi egy gyönyörű szalont vezet, ahol óránként gyönyörű körömvarázslatok születnek keze munkája nyomán ...

Tovább

A Trendmániában ez alkalommal is a Crystal Nails szállította a legújabb trendnek megfelelő körmöket, ezúttal Nagy Adri a TigerEye CrystaLac termékcsaládból választhatott. A föld színeiben tündöklő, tigrisszem hatású körmöt Balázsi Szilvi, a SlyNails Körömstúdió oktató műkörmöse készítette. Adri ...

Tovább

Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be a 2015-ös év Magyarország Szépe jelöltjei, 21 lány közül választják ki a legszebbet. A Miss World Hungary 2015-ös versenye elkezdődött. Idén több, mint ezer jelentkezőből 200-an kaptak meghívást a a középdöntőbe, belőlük választotta ki a szakmai zsűri a ...

Tovább

Balázsi Szilvi, a SlyNails szakmai vezetője felkérést kapott a Trendmánia és a Crystal Nails csapatától. Bemutatkozhatott a műsorban, és megmutathatta, mit is tud kihozni egy gél-lakkos körömből. A téma: Nőnap. Ezen alkalomból egy kékes-zöldes 3step CyrystaLac került Zita körmére, az új tavaszi ...

Tovább