A SlyNails Brand

A SlyNails nem pusztán egy műkörmös szalon. A név egyet jelent a nemzetközi körömdivat követésével és a magyar körömdivat diktálásával. A SlyNails égisze alatt készült több, mint tízezer műköröm és gél-lakk, műkörmösök százainak nyújt ihletet szerte az országban. Vendégeink megtalálták nálunk a legmagasabb színvonalat, mely igényes környezetben, páratlan választékkal párosul.

A szigorú belső szabályzatnak és az egyedülálló SlyNails Garanciának köszönhetően, a SlyNails magas szolgáltatási színvonalat állított fel, melyet egyre több hazai szépségipari szolgáltató kezd átültetni saját működésébe. A vendégeink, akik megtapasztalták a SlyNails nyújtotta minőséget, már a szépségipar más területén is a legjobb szolgáltatókat keresik.

images/about-1-470x664.jpg
images/about-3-640x470.jpg

Akik a
SlyNailst alapították

BALÁZSI SZILVIA
Crystal Nails oktató, termékfejlesztő

SIKLAKY DÁVID
Informatikus, vállalkozó

images/about-2-570x470.jpg

Balázsi Szilvia

A szalon egyik alapítója Balázsi Szilvia manikűrös, műkörmös, szakoktató, Crystal Nails termékfejlesztő, BUDAPEST OPEN EUROPE CUP 2015 gél-lakk magyar bajnok. Szilvi 2011-ben kezdett dolgozni a szakmájában, amiben hihetetlen sebességgel fejlődött és alakult ki a vendégköre. Többek közt együttműködik az Elite Cosmetix Kft. által forgalmazott Crystal Nails-szel.

Másfél év után új vendéget egyáltalán nem tudott fogadni, viszont az érdeklődés nagy volt a munkájára. Ezek a vendégek rendszerint jelezték, hogy a mástól kapott szolgáltatással nincsenek megelégedve. Sajnos a tapasztalat azt mutatta, hogy sok körmös nem képzi magát folyamatosan, így lemaradnak az új trendekkel kapcsolatban, és a jobb, modernebb technikákat sem ismerik.

Körömstúdió

Innen származik az ötlet, hogy egy olyan körömstúdiót kell alapítani, ahol garantáltan minőségi műkörmöket, gél-lakkot, valamint pedikűr szolgáltatást kapnak a vendégek. Ilyen műköröm szalon Magyarországon nem sok létezik.

A nálunk dolgozó manikűrös szakemberek előzetes próbamunka után kerülhetnek be a SlyNails munkatársai közé. Rendkívüli sebességgel fejlődnek, ha szükséges oktatásokkal is segítjük ezt a folyamatot.

Minőség, megbízhatóság, választék.

A szalonban minőségi, túlnyomórészt Crystal Nails alapanyagokkal dolgozunk, hiszen körömstúdiónk Crystal Nails Referenciaszalon. Nálunk a legtöbb alapanyag, színes anyag megtalálható a Crystal Nails kínálatából. A legújabb anyagok is már a megjelenésük után pár nappal jelen vannak a termékpalettánkon. A SlyNails ebben is újító szellemű.

Igényes környezet, jó hangulat, fiatalos lendület jellemez minket. Egyaránt dolgozunk porcelánnal, zselével és gél lakkal is. Pedikűrös is bővíti a repertoárt, aki szintén gél lakkozik, pedikűrözik, kényeztető spa kezelést is nyújt vendégeinek.

Valódi karrier lehetőség

Gyakornok


Gyakornokaink frissen végzett vagy újrakezdő, tehetséges szakemberek, akik sikeres felvételi vizsga után kaphatnak lehetőséget, hogy a SlyNails Körömstúdióban szerezhessék meg a bővebb elméleti és gyakorlati tudásukat. Kezdő szakemberek lévén a díszítő tudásuk még nem átfogó, így általában csak egyszerűbb mintákat és körmöket tudnak készíteni. Kérjük vedd figyelembe, hogy a Gyakornoki munkákra nem vállalunk SlyNails Garanciát, ám állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várják vendégeinket.

Junior


A végzett gyakornokok és az újonnan jelentkező, gyakorló körmösök akkor nyerhetnek felvételt a SlyNails állandó csapatába, ha sikeres elméleti és gyakorlati Junior vizsgát tesznek. Minden új munkatársunk - a magyar bajnokok és okleveles mesterek kivételével - Junior szinten kezd, függetlenül a szakmában eltöltött éveitől, hiszen először rutint kell szerezniük, hogy a SlyNails magas minőségi elvárásainak megfelelhessenek.

Senior


Miután Junior kollégáink elkészítettek legalább 100 db műkörmöt és 150 db gél-lakkot, valamint elvégeztek 5 db egész napos továbbképzést, Senior vizsgát tesznek. Sikeres vizsga után kerülnek műkörmöseink és pedikűröseink Senior kategóriába. Ezen a szinten már jól ismerik a különböző építőanyagokat és otthonosan mozognak a gél-lakk készítés területén, valamint zselés, akril és 3D díszítéseket is tudnak készíteni. A Senior kategória tekinthető standardnek, hiszen ők alkotják a SlyNails csapat nagy részét.

TOP


Top kategóriásnak lenni a legnagyobb szakmai elismerés nálunk, hiszen ez a szakma csúcsa. TOP vizsgát az tehet, aki szalonunkban elkészített 600 db műkörmöt és 1200 db gél-lakkot, valamint legalább 15 továbbképzésen vett részt. A TOP kategória feltétele a Senior szinten túl, az extrém formák elkészítésének tudása. Díszítés terén a TOP körmöseinknek semmi nem jelenthet akadályt, hiszen minden díszítő alapanyaggal tudnak dolgozni, akár mini festményeket, arcokat, mesefigurákat, állatfigurákat is tudnak festeni.

Munkatársaink

Balázsi Szilvia

szakmai vezető - kézápoló, műkörömépítő

Veréb Melinda

kézápoló, műkörömépítő

Kovács Gabriella

kézápoló, műkörömépítő

Varga Tímea

kézápoló, műkörömépítő

Magyarossy Helén

kézápoló, műkörömépítő

Farkas Adriána

kézápoló, műkörömépítő

Urbanovics Klaudia

kézápoló, műkörömépítő

Szabó Beáta

kézápoló, műkörömépítő

Egervári Tamara

kézápoló, műkörömépítő

Lakatos Anikó

kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Bosits Krisztina

kézápoló, műkörömépítő

Málik Lívia

kézápoló, műkörömépítő

Gombos Brenda

kézápoló, műkörömépítő

Inzsöl Vivien

kézápoló, műkörömépítő

Szőlősi Katalin

kézápoló, műkörömépítő

Jávorszky Réka

recepciós

Sudár Zoltán

recepciós

Horváth Zsolt

üzletvezető helyettes

Siklaky Dávid

üzletvezető